• Cina Hualong Gampang Buka Tungtung Ukuran
  • spanduk2(2)
  • spanduk3
  • sys04
  • sys03
  • sertipikat
  • sys01
Warta
  • Mastikeun Kualitas: Sertifikasi Tungtung Terbuka Gampang...

    Di Hualong Easy Open End, kualitas sanés ngan ukur tujuan - éta jangji kami ka anjeun.Komitmen kami pikeun kaunggulan kolaborasi didukung ku séri sertifikasi bergengsi anu negeskeun kualitas unggul tina produk tutup kabuka anu gampang.Ti standar manufaktur ...
  • Ngidinan Bungkusan Logam Ngajagi C...

    Logam, salaku bahan pikeun bungkusan, nawiskeun kaunggulan daur ulang tanpa wates, sareng prosés inovatif parantos dikembangkeun pikeun ngirangan dampak industri kana lingkungan.Mémang, béda anu signifikan dina daur ulang rupa-rupa bahan ditampilkeun ...
X
ngeunaan-img
Tentang Kami

JIEYANG CITY HUALONG EASY OPEN END CO., LTD, (singketan tina "Hualong EOE") diadegkeun dina taun 2004, mangrupikeun produsén tungtung kabuka anu terintegrasi anu dilengkepan ku alat-alat impor lengkep tina percetakan dugi ka bungkusan produk langkung ti 18 taun akumulasi pangalaman sareng kaahlian. dina ngahasilkeun tinplate sarta aluminium kualitas luhur gampang buka tungtung.Kiwari Hualong EOE mumpuni pikeun nyumponan tungtutan sareng sarat pikeun nyugemakeun kalolobaan palanggan saprak kapasitas produksi taunan urang parantos ngahontal langkung ti 4 milyar potongan ujung kabuka anu gampang.

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.